• Ново
Коледа винаги съм с теб северно кардиналско одеяло фланел хвърлете лек супер мек уютен луксозно семейно легло за рожден ден подарък за рожден ден 40 x30 за домашен лю?

Коледа винаги съм с теб северно кардиналско одеяло фланел хвърлете лек супер мек уютен луксозно семейно легло за рожден ден подарък за рожден ден 40 x30 за домашен любимец

Rating 
BGN 29.76

Сума
Налично за поръчка

Спецификации Нашите одеяла са проектирани да се държат добре дори след няколко машинно измиване и суха красиво, поддържайки мекотата и формата си с течение на времето. Производствен процес : Печат на трансфер. Английско име : Ultra-Soft Micro Fleece Bendlet.Защо избирате G-Dake? Предлага се в множество размери и цветове, това ултра-меко одеяло прави перфектен подарък и се предлага в празничен предварително покрит пакет, готов за подарък. Нашето одеяло за хвърляне на фланели от руно е направено от висококачествен премиум 300 GSM микрофибър полиестер, който е изключително мек, издръжлив и топъл. Ширина на размера (cm) Висока (cm) 50x40 инча 100cm 125cm60x50 инча 125cm 150cm80x60 инча 150cm 200cm. [Специални инструкции] Този размер на размера е нормално явление, че грешката е в рамките на 2-4см поради различни методи за измерване . Инструкции за измиване : Измити ръце, сухи, лесни за грижа, издръжливост, не използвайте белина . Повод - одеяло G -Dake може да осигури топлина в различни сезони, която е подходяща за вътрешна и външна употреба. Вашето време заедно е най -добрият подарък, а нашето одеяло е близка секунда!. Идеален спътник подарък за вашите приятели или семейство! Това одеяло за подарък е специално проектирано за почивка или годишнина, А сърцето на сърцето показва признателност и любов към някого, което го прави приятна изненада. Той ще бъде приложим за всичките ви стилове на живот. Това одеяло за хвърляне е Леки и неговите превъзходни дишащи и удобни характеристики ще ви осигурят отлично изживяване. Перфектен сам по себе си или като допълнителен лист за студени нощи, неговата пухкава и ултра-съкровена мекота предлага най-голям комфорт през цялата година. "Устойчив материал - Одеялото е изработено от мека полиестерна тъкан с фланелен щампа, той е миещ се, когато е мръсен и разхвърлян и се докосва до толкова мек и удобен, можете да го сгънете на леглото или дивана, който няма да ви отнеме твърде много място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория