• Ново
Лека печатна одеяло за хвърляне- през целия сезон, ултра меко, уютно и плюшено декоративни одеяла за хвърляне, идеални за настаняване, одеяло за хвърляне на шеврон, ?

Лека печатна одеяло за хвърляне- през целия сезон, ултра меко, уютно и плюшено декоративни одеяла за хвърляне, идеални за настаняване, одеяло за хвърляне на шеврон, сиво

Rating 
BGN 6.50

Сума
Налично за поръчка

По -мек и по -уютен след всяко измиване Декоративни и удобни- направени от супер меки прежди от руно, това одеяло ще направи невъзможно да слезете от дивана или от леглото. Направете одеялото върху мебелите си, за да добавите стил и допълнете дома си.Елегантен комфорт лек и копринен на пич 50 "x 60 " хвърлете одеяла. Супер-мекото хвърляне на руно ще направи невъзможно да слезете от дивана или от леглото. Супер гладко и удобно, ще се почувствате, че се присвоите в облак. Изработен от висококачествени двусложни микрофибърни зърна, ултра удобно и супер силно спално бельо за години, за да продължи . Лесно грижи- препоръчваме ви да измиете одеялото си преди първоначалната употреба. Актуализирайте пространството си за шезлонг с нашите плюшени одеяла за хвърляне. Измийте отделно. Леко- ако търсите одеяло, което няма да ви прегрее, не търсете повече. Уютен и декоративен, за да допълва дома ви. Ще искате да се притиснете с новото си одеяло през целия ден. Елегантните отпечатани одеяла на комфорт са идеалното допълнение към вашия дом и могат да се използват през цялата година. Дишащ, плюшен материал. Машинно измийте студено на деликатен цикъл.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория