• Ново
Асдомо коноп дървен божур цветна салфетка пръстени катарами Прост пасторален стил за декорация на сватбени партита

Асдомо коноп дървен божур цветна салфетка пръстени катарами Прост пасторален стил за декорация на сватбени партита

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

3 × 4,3 × 3,7in, диаметър на вътрешния пръстен : 4 Конопена дървена божурска цветна салфетка пръстени се извива прост пасторален стил за декорация на сватбени партита. Декор на масата : Настройката на масата изглежда много по -привлекателна с платнени салфетки и красиви пръстени за салфетки. Настоящото не трябва да бъде фантазия или скъпо, само малко подарък може да бъде огромен жест. Те са основните декорации, които правят елегантната атмосфера на масата, заедно с отличните ястия в цвят, аромат и вкус, а пръстените на салфетката имат визуалния ефект, който прави довършителната точка. И не е лесно да се мръсни, без често почистване. Пръстени салфетки за многократна употреба : Те не са артикули за еднократна употреба, така че можете да ги използвате многократно.
Спецификация
Материал : Копринен плат
Цвят : Лилаво, светло синьо, розово, мляко бяло
Размер : 11 × 11 × 9. Широка приложимост : Нашите пръстени за салфетки са подходящи за рожден ден, сватбен прием, бебешки душ, годишнина, вечеря, рожден ден, Ден на благодарността, Великден, Коледа, Хелоуин и други фестивали.Характеристики
1. Пръстен на салфетка за цветя : Нашите пръстени за салфетки с цветя са изработени от копринена кърпа, инжектиране на проста и елегантна форма на изкуствена цветна форма, която е един вид елемент от практична и художествена природа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория