• Ново
Декоративен синя и сребърна маса на масата - бегач на масата на масата, мъниста, фолио и пискюли, бегач на маса, копринена тъканна маса, геометрично модерно - шестоъг?

Декоративен синя и сребърна маса на масата - бегач на масата на масата, мъниста, фолио и пискюли, бегач на маса, копринена тъканна маса, геометрично модерно - шестоъгълно фолио

Rating 
BGN 9.20

Сума
Налично за поръчка

Нашите услуги достигат от персонализиране до безкрайни усилия от първото ви щракване до деня, който доставяме и дори след това Чувствайте се домашното като свой дом за декор. Съединение : 100% чисто новоизменение : 16 x 120 инча. Заветни от много, ние предлагаме широка гама от декоративни калъфи за възглавници, Euro Shams, бегачи на легло, бегачи на маса и дори материи за вашите завеси и други продукти за домашен декор.Този шестоъгълник на масата за фолио е изработен от красива копринена тъкан с текстура с мъниста, фолио и пискюли и има комплимент за гръб. Идеален за това, когато забавлявате гостите, този бегач на масата ще подобри вашата маса за хранене и е гарантирано, че ще допълни вашите съдове за вечеря, прибори за хранене и чинии. Луксът е покрит с комфорт. Изброената цена е само за Runner с една таблица. Ръчно изработени масиви / подложки за маса - размер 16 x 120 инча. За поръчка на множество количества увеличете количеството в полето „Qty“ . Тези парчета са създадени от професионалисти от неговия дизайн до довършителни работи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория