• Ново
Бебешка шапка, бебешка шапка буква за бродерия без ръба дишащ декоративен слънцезащитен крем тънки деца на открито пешеходна шапка шапка шапка

Бебешка шапка, бебешка шапка буква за бродерия без ръба дишащ декоративен слънцезащитен крем тънки деца на открито пешеходна шапка шапка шапка

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка


Обстоятелството на шапката е 48cm-52 cm
Той е конструиран от материал от плат. тя е конструирана от материал от плат . И е проектиран с много готина декорация на бродерия с букви, която дава още едно предимство на тази шапка. И е проектиран с много готина декорация на бродерия с букви, която дава още едно предимство на тази шапка.
Пакетът включва :
1 x Бебешка шапка Характеристики на този бебешки капак Включете слънцезащитния си крем, мек материал което дава възможност на вашето бебе да изпитва безкрайна мекота и нежност.
Име на артикула : бебешка шапка
Материал : Плат
Стил : Сладък
Пол : Унисекс
Подходяща възраст : 1-5 години
Характеристики : слънцезащитен крем, буква бродерия, Регулируеми
Подробности за размера :
Обстоятелство на шапката : 48cm-52cm/18.
Тази шапка е чудесна за бебе през лятото или пролетта и е подходяща за открито и дома за правене на снимки и предотвратяване на слънчева светлина. Това може да бъде чудесна опора за вашите бебета да правят снимки, така че няма да го пропуснете. Благодарение на лекия материал, тази шапка ще накара вашето бебе да се почувства обременително. Благодарение на лекия материал, тази шапка ще накара вашето бебе да се почувства обременително. Тази шапка е чудесна за бебе през лятото или пролетта и е подходяща За открито и дом за правене на снимки и предотвратяване на слънчева светлина.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория