• Ново
Verpetridure галон от растежа с тежка натоварване с уплътнена нетъкава платна цветна саксия с дръжка 【галони】 φ60*35gallon отглеждане тежка уплътнена нетъкана растителна с?

Verpetridure галон от растежа с тежка натоварване с уплътнена нетъкава платна цветна саксия с дръжка 【галони】 φ60*35gallon отглеждане тежка уплътнена нетъкана растителна саксия с дръжки

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Дизайн : Той осигурява отводняване на вода през почвата, за да се елиминира над поливането Създайте бърза и лесна градина. МОЖЕТЕ И СЪХРАНЕНИЕ : Растенията, засадени в торбата, могат да бъдат транспортирани навсякъде и по всяко време, вградени дръжки за проучване за лесно движение, вътрешна или външна употреба и лесни за сгъване за съхранение. Платът позволява на корените да дишат и да растат по -здрави, да увеличава растежа на растенията и добивите. В комбинация с корени за подрязване и подрязване, тези торбички могат да се използват повторно с години. Намален риск от шок за трансплантация, създава подобрена обща структура на корените.Verpetridure галона отглеждане Тежка уплътнена нетъкана растителна саксия с дръжки с материали : нетъкана тъкан. Спецификация : Количество : 1 галона отглеждане на тежка багаж с разгънати нетъкани растителни саксия с дръжки. Платът позволява на корените да дишат и да растат по -здрави, да увеличава растежа на растенията и добивите. Използвайте я години : Чантите предотвратяват кръстовищата структура на кръг. Намален риск от шок за трансплантация, създава подобрена обща структура на корените.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория