• Ново
3D декори на ноктите, декорации на ноктите творческа форма Жив цвят ръжда зашеметяващ визуален ефект многофункционален декоративен сплав 3d розово цветно нокти за о

3D декори на ноктите, декорации на ноктите творческа форма Жив цвят ръжда зашеметяващ визуален ефект многофункционален декоративен сплав 3d розово цветно нокти за орнамент за бижута занаяти

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

)
Стил C-D : 0 Нашите декорации на ноктите на 3 D розови цветя са многофункционални, които могат да действат като деликатни декорации и аксесоари за дрехи, чанти, обувки, сватбена рокля, китари, таблетки, поздравителни картички и други предмети.
Моля, позволете лека разлика в размерите поради различно ръчно измерване.)
Стил G-H : 0. Насладете се на безкрайното забавление от декорирането на ноктите. Той е конструиран от алумичен материал . Можете също така да го използвате като приятен подарък .)
Стил M-N : 0. Можете също да го използвате като хубав подарък.)
Бележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по -различен от снимките.)
Стил E-F : 0. Има 7 различни размера, от които да избирате .59 "(Приблизително .Описание :
Нашите 3 D орнаменти за нокти приемат творчески дизайн на формата на розово цветя, който може да бъде съчетан с пайети, сухи цветя или стикери за нокти, добавяйки повече цвят и чар на ноктите ви.
Той е конструиран от сплав.
Пакетът
Включва :
10 x 3 D декори на ноктите Нашите 3 D орнаменти за нокти приемат творчески дизайн на формата на розово цветя, който може да бъде съчетан с пайети, сухи цветя или стикери за нокти, добавяйки повече цвят и чар на ноктите ви.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория