• Ново
Автоматичен дозатор за храна за домашни любимци 3,8L голям капацитет саморазпределяне на гравитацията на домашни любимци Вертела за котешка котка за хранене купа п?

Автоматичен дозатор за храна за домашни любимци 3,8L голям капацитет саморазпределяне на гравитацията на домашни любимци Вертела за котешка котка за хранене купа питейна вода Автоматично хранене Достига за

Rating 
BGN 23.46

Сума
Налично за поръчка

3 Перфектен за използване, когато сте ' Излизайте за пътуване или работите до късно през нощта, няма нужда да се притеснявате, че вашите домашни любимци ще гладуват или няма вода, която да пиете у дома .8 L голям капацитет, който може да осигури достатъчно храна/вода за домашен любимец за няколко дни и можете да проверите ясно останалата храна . подходящо за хранене на кучета и котки и Малки, средни дори големи по размер кучета могат да го използват . Списък с пакети : . * Тип 2# : Автоматичен домашен любимец. Цвят : Синьо, светло синьо, розово, светло розово, зелено, сиво (по желание). Тегло на пакета : 370g / 13. вградено предотвратяване на прекомерно спирачно устройство, което може да контролира дозата на храната за домашни любимци, предотвратяване на свръх- Ядене на домашни любимци и замърсяване на храната .8 L голям капацитет, който може да осигури достатъчно храна/вода за PET за няколко дни. Лесна за използване, Само поставяне на храна/вода в устройството, след това може да се похрани автоматично чрез принципа на гравитацията, за да се осигури постоянно снабдяване с храна/вода . Подходящ за хранене на кучета и котки, а малките, средни дори кучета с големи размери могат да го използват! С тази подавачка за домашни любимци/домашни любимци, вече няма нужда да се притеснявате за глад или жажда на вашия домашен любимец!.05oz (тип 1#); 380g / 13. Лесен за използване, просто поставяне на храна/вода в устройството, тогава той може автоматично да се подава чрез принципа на гравитацията, за да се осигури постоянно снабдяване с храна/вода .8 L голям капацитет, който може да осигури достатъчно храна/вода за домашен любимец за няколко дни и можете да проверите ясно останалата храна. лесно е да се премахне тялото на кофата и долното шаси до . Изработен от качествен материал, екологичен и без миризма, който да се използва .Това е практична автоматична хранилка за домашни любимци/домашни любимци за вашите кучета/котки, особено идеална за използване, когато излизате за пътуване или работите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория