• Ново
Честит рожден ден неръждаема 30oz Tumbler Gift за мъже жени, родени през годината - правейки Америка страхотна от 1989 г. на 1989 г.

Честит рожден ден неръждаема 30oz Tumbler Gift за мъже жени, родени през годината - правейки Америка страхотна от 1989 г. на 1989 г.

Rating 
BGN 13.86

Сума
Налично за поръчка

Тази голяма тумблер от неръждаема стомана от 1989 г - прави Америка страхотна от 1989 г. Вашата напитка ще остане при перфектната температура, дори и да е останала в колата през целия ден. халба е страхотен подарък, който със сигурност ще накара получателя да се наслаждава на вашия избор, тъй като те Отпийте любимата си топла, гореща или студена напитка у дома, на работа или в движение с децата. Направете висококачествена неръждаема стомана и прах, покрита с цвят, дизайнът се отпечатва от предната страна на чашата и дизайна няма да избледнее с времето, когато е измита ръчно и се грижи! Топли напитки горещи и студени напитки студени. Няма по-голямо чувство в света да получи подарък от 1989 г. Подарящият подарък отделя време, за да избере нещо, което те знаят, че ще загрее сърцето ви с радост, смях, топлина и щастие! Този перфектно вакуумно изолиран от 1989 г. с LID е идеалният подарък за всеки, който обича 1989 г. Честит рожден ден неръждаем 30oz Tumbler Gift за мъже жени, родени през 1989 г.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория