• Ново
Молив за очна линия траен цветен цвят очна линия за очна линия дъга цветна неонова очна линия молив пигментиран водоустойчив размазан дълготраен гел очен лайнер К?

Молив за очна линия траен цветен цвят очна линия за очна линия дъга цветна неонова очна линия молив пигментиран водоустойчив размазан дълготраен гел очен лайнер Коледен комплект за грим за жени 3ml H

Rating 
BGN 4.89

Сума
Налично за поръчка

Резюме сигурно след използване за защита на копринената формула Премахва лесно с експертни очи 100% премахване на грим за очен грим без масло. Красивата опаковка и 12 цветната очна линия са подаръците. Силно пигментиран. Това е и един от най -лесните начини да превключите грима си. Интензивните облицовки са без намазване и избледняват, така че гримът остава там За да се зададе за 60 секунди, за да се гарантира прехвърляне на устойчивост. Това остава по цял ден носене . 12 цвята Rainbow Colorful Течни очна линия са идеални за парти, козметично шоу, ежедневен грим, включително популярни цветове като бяло, черно, червено, кафяво, синьо и др Доказателство и неговата формула с дълги износители означава, че наистина се придържа без плъзгане или люспи, докато не го измиете. Така че независимо дали се втурнате от къщата сутрин или небрежно озадачавате за нощно излизане, асортимент от очна линия е задължителен за вашия комплект инструменти за красота. Нанесете по линията на косъм от вътрешната към външните ъгли. Бързо суха, силно пигментирана формула, лесна за нанасяне и оцветена, естествена и удобна формула, която се плъзга гладко, високият точен връх, който рисува остра линия, оцветяване .

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория