• Ново
Homgreen Pizza Cutter Wheel, качествено колело за пица от неръждаема стомана, супер остър резен пицар с неплъзгащо дръжка и защитен залив, кухненски инструмент за храна - сейф з?

Homgreen Pizza Cutter Wheel, качествено колело за пица от неръждаема стомана, супер остър резен пицар с неплъзгащо дръжка и защитен залив, кухненски инструмент за храна - сейф за съдомиялна машина - 3.5*

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Лесно за почистване и съхранение】 Homgreen резачка за пица е устойчива на топлина и много лесна за почистване Ще намерите повече приложения за този инструмент за пица от неръждаема стомана във вашата кухня, възможностите са безкрайни. Имаме пълна увереност в качеството на резачката за пица. Пакетът включва : . Навсякъде около резачката може да се използва за рязане на торта, пай, лазаня, сирене, вафли, фудж, сред другите храни. 1x резачка за пица. Homgreen се ангажира да предостави на всяко семейство с висококачествен продукт. Висококачественото острие от неръждаема стомана може да направи чисто рязане във всяка кора, да остане остра и анти-руст, резен гладко и без усилие. 【Ергономичен и защитен капак】 Дръжката е направена с неплъзгащи се ABS, и ергономичният дизайн има за цел да ви осигури максимален комфорт. Супер остро и издръжливо острие от неръждаема стомана. Няма повече притеснения как да почистите залепената храна от колелото си за пица. Можете да го почистите на ръка или в съдомиялна машина. Тежести : 6,2 унции. Ако имате някакви въпроси или не сте доволни от резачката за пица, моля, свържете се с нас с въпроси или проблеми . ще чуете обратно от някой от нашите представители на обслужването на клиенти в рамките на 24 часа (но обикновено по -бързо ). 【100% Удовлетворение на клиентите】 Моля, купете нашите продукти с увереност. Винаги се придържаме към идеята, че качеството на продукта е в основата на развитието на предприятието. Спецификации на резачката за пица : . Нашата резачка за пица от неръждаема стомана със защитен капак ще ви помогне да увеличите времето за използване на тези остри остриета, но също така и много безопасни за вас и вашето семейство. Размер : 3,5 -инчово острие. 1x цветна кутия. Дизайнът на интимната защита, избягвайте случайни наранявания.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория