• Ново
Женска рокля без ръкави за неравномерно коляно Дамска жена запознанства меден месец домашно облекло за пътуване улично облекло мек готин плаж стил ежедневно слън?

Женска рокля без ръкави за неравномерно коляно Дамска жена запознанства меден месец домашно облекло за пътуване улично облекло мек готин плаж стил ежедневно слънчев разрез

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Променете стила с колани, колиета, палта и покривай, съвпадайте с токчета или сандали за фантастичен вид31 '' Дължина : 93cm/36.39 '' Дължина : 99cm/38.98 'Страхотен комфорт за носене за летни дни : Летната рокля е направена от чудесно Мек, нежен за кожата. Много е удобно да носите като лятна рокля или да я смъркате с фантастични бижута За да стане работна рокля. Това може да бъде или ежедневно или по -обличащо, удобно, за да се носи около правенето на поръчки или каквото и да било. Стилна, сладка, лека рокля за парти, но може да се види, че ще бъде лесно да се обличате това по много начини.67' 'Дължина : 95cm/37. Ще бъде лесно да се обличате по много начини/различни сезони, хубаво за пролетта или лятото. Роклята на MIDI течеше и трепна зад вас, когато ходехте.94 '' Дължина : 91cm/35.61 '' ' : L Бюст : 116cm/45. Работа, училище навсякъде и по всяко време. Можете да го обличате с фантастични бижута или да бъдете небрежни с някои апартаменти!. Летната рокля е достатъчно ефирна и прохладна, през лятото, докато ходите на плажа, можете да усетите хладния морски бриз, който издуха летната рокля леко .

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория