• Ново
Синя флорална завивка на корицата кралица пълна винтидж утешителка с цип, изтъркана шикозна розов розов лист шаблон за покритие на корицата, капак за завивка на кр?

Синя флорална завивка на корицата кралица пълна винтидж утешителка с цип, изтъркана шикозна розов розов лист шаблон за покритие на корицата, капак за завивка на кралицата и калъфи за възглавница, дишащ, ултра

Rating 
BGN 44.67

Сума
Налично за поръчка

Проста, но елегантна корица на одеяло променете стаята си от скучна до покана и щастливаОписание на продукта Botui Modern Floral Pottor Dovet Cover Setsthe Chic 3 Piecs Shabby Chic Floral Printed Duvet Cover Sets е изтъкан от 100% памук, има много предимства - лек дишащ и готин на пипане, модерни комплекти за покритие е лесно да се създаде удобен сън за сън Атмосфера, оставяйки спалнята ви да се чувства освежена. Можете да изпитате нов стил на стаята без напълно пренасочване. Лесно е да смените спалнята си, стая за гости в различен вид за семейства и приятели.Modern Уникален дизайн : Обратният отпечатан модел на корицата на одеяла е AB версия (две различни страни). Пакета : 1 корица на одеяло скрито затваряне на цип на завивка е много издръжливо и много по -лесно за използване в сравнение с традиционния дизайн на бутони. И двете две страни са клони на свежи цветя, отпечатани върху синя и розова тъкан, ултра луксозни и елегантни. Нашите дизайнери искат да изразят един начин на живот -простото е модерно, меко е щастливо.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория