• Ново
Самостоятелно лепило гъвкава пяна формовъчна тапицерия граница 3D лепкава декоративни стенни линии PEEL и залепване на тапицерия с стена облицовка на плоча за дома, ?

Самостоятелно лепило гъвкава пяна формовъчна тапицерия граница 3D лепкава декоративни стенни линии PEEL и залепване на тапицерия с стена облицовка на плоча за дома, офис, хотел Diy декор, 90x3in

Rating 
BGN 23.99

Сума
Налично за поръчка

Моля, разрешете леко ръчно отклонение за измерване на данните Истинският цвят на елемента може да бъде малко по -различен от снимките, показани на уебсайта, причинени от много фактори, като яркост на вашия монитор и светлинна яркост. 【Широко нанасяне】 Границата на тапета е подходяща за украса на стена, рамка на вратата, врата, стълбище, телевизионен фон, шкаф за стена, стенопис, рисуване на стена , таван, прозорец и други декорации на дома, добавяйки усещане за елегантност в дома ви. Може да се използва за приготвяне на някаква декорация „Направи си сам“ в дома си*Нарязано лесно : Може да се нарязва с ножици до различни размери и дължини, за да отговори на вашите нужди. 【Водоустойчив】 Влага, устойчива на влага и масло, лесно за почистване с мокра кърпа . 【Лесен за използване】 3 D тапицерията на стенните кантиране е удобна за използване, проектирана с лесни за обелване двустранни ленти, които могат здраво да поставят на повърхността, също могат лесно да бъдат отстранени.*Висококачествен материал : Изработен е от мека PE пяна, екологична, нетоксична, антикорозия, устойчива на пламък, водоустойчива, овладяваща и издръжлива. Просто се отлепваш и залепиш, не е необходимо пробиване, не остатъци и повреди.*Лесно за почистване : Той е овладяващ и водоустойчив, просто избършете с плат. Спецификация : Материал : PVC/XPE пяна/PE пяна : както е показано на разстояние : Дължина : 2. Ремонт на стени и още.Характеристики : *100% Чисто ново и висококачествено.3 Mwidth : 8cm Thickness : 4,5 mmpackage Съдържание : 1 x лепилна пяна формоване Trimnote : 1.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория