• Ново
Мъжки дамски слънчева шапка кофа риболов пешеходна шапка широка крайна UV защита слънцезащитен крем шапка

Мъжки дамски слънчева шапка кофа риболов пешеходна шапка широка крайна UV защита слънцезащитен крем шапка

Rating 
BGN 5.63

Сума
Налично за поръчка

Ширина на шапката (cm) : 10
Повод : нашата шапка е много подходяща за износване на открито. Вътрешният спортен колан за влага, с отвори за вентилация на мрежести, е много дишащ, което ви прави удобно за носене. Дори и в случай на вятър или дъжд, регулируемото теглене може също да оправи шапката на място. Обещание :
. Това е идеална шапка за туризъм, къмпинг, риболов, пътуване, градинарство, плаж, басейн, парк, занимания за игрите или всякакви спортове и дейности на открито. Стил : шапки на открито
. Капачката съдържа изпарителна охлаждаща лигавица, изпарителната охлаждаща лигавица запазва студената вода и след това бавно се изпарява, за да ви държи хладно през цялото време. Ако продуктът има някакви проблеми с качеството, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да разрешите проблема възможно най -бързо. Цвят : Черно, бежово, тъмносиньо, кафяво, сиво, вино червено, армейско зелено
. Размер : нашата шапка има само един размер, вътрешната обиколка на шапката е 56-58 см, височината на шапката е 10 см, а ширината на шапката е 10 см. Моля, моля, разрешете 2-3% разлика според ръчното измерване. Практична : шапката може да се сгъва наполовина, което е удобно за носене и абсолютно спестява място. Приятелски съвети :
. Акценти на продукта :
. Спецификации :
. Отличен ефект на защита на слънцето, с ефект на защита на UPF50+ слънце и ефективно намаляване на ултравиолетовите лъчи, дизайнът на шапката може да устои на слънчевата светлина. Сгъваем дизайн, лесен за носене, карета на брадичката може да фиксира шапката на главата, много практично.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория