• Ново
Свалатна площадка с квадратна пайера 11.8'x78.7 '' блясък пайети пайети за пайети за тъкани при покривка за лъскава покривка за рожден ден за рожден ден Сватбена парти п?

Свалатна площадка с квадратна пайера 11.8'x78.7 '' блясък пайети пайети за пайети за тъкани при покривка за лъскава покривка за рожден ден за рожден ден Сватбена парти покривка Декорация на дома a

Rating 
BGN 6.00

Сума
Налично за поръчка

Материал на покривка : Полиестерни влакна (полиестер) Размер : 30cmx200cm/11 Ние ще носим отговорност за тези поръчки с ниска вероятност. Домашна украса декор за дома.7inpackage Включва : 1x покривка за пайетик на пастир е много подходящо за сватба, рожден ден, бебешки душ, танц, изложба, банкет и празник и др. Високо качество и нетоксична. ZTTD Square Sequin Sablecloth 11. Когато е необходимо, просто поставете покривки за еднократна употреба и покривки на правоъгълния плот и когато партито приключи, просто го навийте, за да почистите плота, много удобен, за да ви помогне бързо да почистите разхвърляната маса след лудо щастливо парти, вие намалявате стреса. Карнавална интериорна декорация, скрин/шкаф/съвет за декорация на масата : Не се мие от машини. Подходяща сцена : Спеледи и покривки за пайети осигуряват искрящ ефект под светлини или слънчева светлина, добавяйки лукс и блясък към вашата декорирана сцена, правейки масата да изглежда перфектна и добавяне на атмосфера към вашето събитие. Лесен за използване и обработка : лъскавата покривка е направена от материал за пайети с висока плътност, а покривката е направена от висококачествен PEVA материал. в зависимост от настройките на вашия компютър или монитор на телефона.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория