• Ново
Сиво стъкло за грижа за ноктите, поставени във велурени случаи - ръчно изработени в Чехия - Професионален препарат за отстраняване на кутикули, файл с нокти - постоя?

Сиво стъкло за грижа за ноктите, поставени във велурени случаи - ръчно изработени в Чехия - Професионален препарат за отстраняване на кутикули, файл с нокти - постоянно оформена повърхност

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Ние не се занимаваме с продажбата на замествания, така че масовото производство просто не е вариант Стъклените файлове се оформят на ръка. Всички наши доставки за маникюр са изработени ръчно в социално и екологично отговорни съоръжения. Никакви деца-устойчиви на труда-Земя съзнателен-Минимален опаковъчен инструменти с най-ниски инструменти 2020 Носител на наградата за красота на здравеопазването-наречен „Game Changer“ от Top Manicure Celebredities, нашата стъклена кутикула пръчка е любима на червения килим, а техниките за нокти навсякъде се запасяват . Отнасяйте се като към него, любимо чаша за вино и този файл може да продължи цял живот . Текстурата е постоянно вградена директно в стъклото и никога не се износва. Germanikure вярва в дългия живот на инструмента, здравословния живот и доброто управление на околната среда. Използвайте го мокро или сухо върху естествени нокти, както и акрили.Файловете за кристално стъкло на Germanikure са изработени ръчно в Чехия от 3 мм дебело бохемско стъкло, формулирано и закалено от счупване. Чувствайте се добре в нещата си с нокти. Висококвалифицираната ръчна работа прави нашите продукти функционално превъзходни и животът траен. Подайте и двете посоки, без да причинявате микроскопични фрази и изкопавания. ? Те не само увреждат ноктите, но ще се износват и трябва да бъдат заменени! Повърхността на нашите файлове е постоянно изрязана и гарантирана за цял живот .

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория