• Ново
Тартан-плакиран-червено-бяло-сини-употреби-американски патриотични цветове-калъф за телефон за Google Pixel 4a 5g за жени Подаръци за мъже, мек силиконов стил шок -Америка?

Тартан-плакиран-червено-бяло-сини-употреби-американски патриотични цветове-калъф за телефон за Google Pixel 4a 5g за жени Подаръци за мъже, мек силиконов стил шок -Американски-

Rating 
BGN 42.64

Сума
Налично за поръчка

Технологията за печат с добро качество на печат поддържа отпечатъците на корицата ярки и не е лесно избледняване Дизайнът на устойчиви на пръстови отпечатъци и устойчивост на мръсотия осигурява перфектен и естествен чист дисплей на вашия телефон. Отозащият защитенбот назад и предни повдигнати ръбове повдигат камерата и екрана по-високо от контактната повърхност, избягвайте всякакви потенциални драскотини към камерата и екрана. [Доброкачествен печат] Технологията за усъвършенствана печат поддържа отпечатъците на корицата ярки и не лесно избледнява. Дизайнът на устойчиви на пръстови отпечатъци и устойчивост на мръсотия осигурява перфектен и естествен чист дисплей на вашия телефон. Вие заслужавате най -доброто.premium Silicone Materifythis телефонът е направен от висше качествен силикон, безопасен и екологичен, супер мек, издръжлив и устойчив да стане жълт с времето. Вие заслужавате най -доброто.[Премиум силиконов материал] Този калъф за телефон е изработен от силикон с превъзходно качество, безопасен и екологичен, супер мек, издръжлив и устойчив да стане жълт с времето. [Тънък и лек] с дебелина само 1,35 мм се чувства точно като вашия телефон, но с добавен захват; Гъвкавият материал прави поставянето му и го сваля от полъх [Вземете комплименти] Много от нашите клиенти ни казаха, че имат много комплименти с този доста телефон на телефона.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория