• Ново
Spoonflower Fabric - слива акварелна роза лилава дива цветна божур пролетна лавандула, отпечатана върху тапицерия кадифена тъкан мазнина квартал - тапицерия Домашен декор ?

Spoonflower Fabric - слива акварелна роза лилава дива цветна божур пролетна лавандула, отпечатана върху тапицерия кадифена тъкан мазнина квартал - тапицерия Домашен декор Облекло за дъно тегло Облекло

Rating 
BGN 2.93

Сума
Налично за поръчка

Селината е безпринцована Ние не предлагаме половин ярда. Eco Friendly & Made in the USA : Дизайнът по ваш избор в снимката на списъка е отпечатан за поръчка, използвайки екологични мастила на водна основа върху избраната от вас селекция от плат. Ширината на двора ще зависи от вида на избирането на плат. Всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба! Оригинален дизайн Авторско право : Лаурапол. Множество ярда ще се отпечатат като непрекъсната дължина, множество мазнини квартали се произвеждат като индивидуални разфасовки . Дебелна четвърт : 1/4 -ти двор от тъкани, с размери 18 " дълъг по половината от ширината на двора (варира на базата на избрана тъкан). Опции за рязане : до двора : един двор с тъкани с дължина 36 "и дълъг и дълъг и дълъг Множество ярда ще отпечатат като непрекъсната дължина. Изберете или разрез на двора или мазнина, който е разрез . Нашият уникален процес по заявка означава, че можете да намерите перфектния дизайн и да го отпечатате по поръчка на правилната материя за вашия проект! С Spoonflower можете да се свържете с художници от цял ​​свят.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория