• Ново
Честит 70 -и подаръци за рожден ден за жени мъже одеяло 70 -и декорации за рожден ден Годишен подарък за мама татко баби и дядовци обратно във фланел руно меко одеяло з?

Честит 70 -и подаръци за рожден ден за жени мъже одеяло 70 -и декорации за рожден ден Годишен подарък за мама татко баби и дядовци обратно във фланел руно меко одеяло за диван за легло

Rating 
BGN 13.99

Сума
Налично за поръчка

Препоръчва се да изсъхне естествено ? Печат : Едностранно печат, използвайки техника за сублимация на топлинно багрило, дълготрайни ефекти и цветът е ярък.? Универсално одеяло : обградете се с одеяла на фланели от руно, докато гледате телевизионни серии с чаша горещ шоколад на дивана, особено в мразовитите нощи - като перфектен спътник, докато имате удобен Дреп в работата си с нашето супер уютно одеяло - задължително за къмпинг или пикник във влажно време, докато се наслаждавате на добри времена. Текстът и графиките са ясно видими? Измийте : Лесно за почистване, машинно миещо се, едната странична печатаща го драпира върху стол, диван или легло, за да добавите екзотично стилно докосване към вашата всекидневна или спалня, класиката никога не излиза от стил. ? 100% Услуга за удовлетворение : Сигурен съм, че човекът, който получи този подарък, ще го хареса много. Това е твоят начин да изразявате любовта си .? Най -доброто хвърляне на одеяло за възпоменание на специални събития и скъпоценни моменти на 65 -годишнина? Материал : Изработен от 100% полиестер от микрофибър, супер мек и напълно устойчив на свиване и набръчкване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория